donderdag 21 mei 2009

Mindervalide tocht

Vanmiddag was het dan weer zover, de K. B. O. had weer een mooi tochtje uitgestippeld voor die mensen die niet zo snel te been zijn,
Zo togen we met zo`n 32 pers
richting de Harskamp
Maar dan wel over de prachtige "Veluwe" over de mooiste en bekendste plaatsjes,
Na die mooie tour kwamen we na `n
paar uur rijden aan bij Hotel Rest. de
Molen
Daar was zeker op ons gerekend, want behalve het gebruikelijke kopje koffie was er ook voor de liefhebbers een lekker vers stuk ( fruit)gebak, En omdat de chauffeur geen enkele haast had, kwam er ook nog wat sterkers op tafel. gevolg was dat we ze bijna niet meer naar huis kregen? Na alle het toilet te hebben bezocht en de vrijwilligers weer de
rollaters, en de chauffeur weer de rolstoelen hadden ingeladen, kon het gezelschap weer richting
Dreumel vertrekken,
Ook de terugreis liep voorspoedig vanwege dat we mooie "sluipweggetjes" door de Betuwe namen,(er waren al kersen en aardbeien te koop) en precies op tijd bij "Huize-Barbara" aankwamen, waar de belegde broodje en hete koffie/thee al op ons stonden te wachten, Ook was er voor iedereen een lekkere croqett.
Zo konden we met onze "mindervalide" terugkijken op een, en niet alleen door het mooie weer terugkijken op een geslaagde middag?

Bijzonder woord van dank voor onze vrijwilligers, die veel werk verzet hebben ook mede door hen was dit een zo geslaagde tocht. Op naar volgend keer!!
Hopelijk is de bus dan wel vol?