dinsdag 3 september 2013

Wijkenwandeling Dreumel

De "Wijkenwandeling" wordt voor de eerste keer gehouden hier in Dreumel,

voor die mensen die denken dat verder lopen zoals ze dat b.v in Ben.Leeuwen doen niet aan hun besteed is.

Er is een traject uitgezet van hoogstens 1.5 km wat voor iedereen wel te doen is. De organisatie richt zich dan ook vooral op de 50 plussers, dat wil niet zeggen dat andere niet welkom zijn. Jawel iedereen mag zich laten inschrijven ,van opa tot oma en zelfs de kleinkinderen.
Maar ook mensen die minder goed ter been zijn kunnen met hun rollators en scootmobielen ook gerust meedoen. Zoals je ziet iedereen mag meedoen als hij/zij dat leuk vindt, en met een beetje geluk kan het ook nog erg gezellig worden

Men verwacht dat de deelnemers nadat ze een gedegen "warm-up" hebben gedaan met "Studio M" vertrekken vanaf het "`t Centrum" van Jan Bouman.

We lopen dan een route door een groot gedeelte van het dorp waar ook een muzikale omlijsting plaatsvind  door o.a "Noot-Zat".

Onderweg zullen er ook nog foto`s gemaakt worden ( door Henk van Coolwijk)  die men (gratis)  kan downloaden van www.mijnalbum.nl en dan zoeken op Dreumel.

Behalve dat "Noot-Zat" het beste ten gehore zal brengen, zal er ook door Tineke Kusters en vrolijk noot worden gespeeld, en wel in de buurt van het oude postkantoor in de buurt van het Hienkershof.

Maar op het Hienkershof pleintje zal de brandweer een aantal mensen opleiden tot brandweerman en die daarna in staat zijn om een brandje te blussen.
Ook langs de route is er van alles te eten en te drinken (gratis) en Jos van Koolwijk maakt waarschijnlijk ook nog opnames voor zijn "Tremele", met een rondje Dreumel.

Ook is er een treintje, wat ieder half uur heen en weer pendelt tussen het dorpshart en onze prachtige molen, waar voor deze speciale gelegenheid ook nog een professionele molenaar voor is aangetrokken die ook alles over de molen kan vertellen ( v.w. vakantie van onze eigen molenaar).

Door het groot aantal sponsors en vrijwilligers is het mogelijk om dit evenement gratis aan te bieden.
Diegenen die mee willen doen moeten zich wel van tevoren laten inschrijven. men krijgt dan een kaart waar men de drankjes en hapjes op verkrijgt.

Wees er wel snel bij want het limiet aan deelnemers is 100 personen en wie te laat is heeft pech,
Het evenement zal naar alle waarschijnlijkheid tot 15.30 u duren. en zal ook weer eindigen waar het begon "`t Centrum" waar de D.J. het gezellig probeert te maken door het draaien van Nederlandstalige muziek. Dus komt alle,

DE ORGANISATOREN
   VAN  WW 2013
Marielle Kolvenbach v Zon.
Ton de Vree.
Theo van Asperen.
het kan weer gezellig worden. ook hier in Dreumel.
Bedankt aan alle die een steentje hebben bijgedragen om dit een succes te maken. Bedankt