maandag 7 maart 2016

Surrogaatbaby.

De repetities zijn afgerond de rollen zijn verdeeld, Willemien Vissers die ditmaal de regie in handen heeft heeft de diverse figuren neergezet.

voor de voor hen geschikte rol zoals zij denkt dat ze het best tot hun recht komen.

Het is dan augustus en gaan de spelers eerst met vakantie voor ze aan het prachtige komische stuk van Mart Moos beginnen met spelen.
Dinsdag 1 maart was dan ook het zorgcentrum "St Barbara" in Dreumel aan de beurt waar het stuk vertolkt werd.

Voor de spelers best wel een moeilijk stuk omdat het ook een beetje in het dialect gespeeld word, maar de meeste gaat dit heel goed af,

Dit jaar is er voor een mooi komisch stuk van Mat Moors gekozen de "Surrogaatbaby". Het stuk gaat over een nogal asociale familie Middelman waar vaak de spanning te snijden is, omdat iedereen ruzie maakt met elkaar.

Het is een stuk in vier bedrijven met halverwege een pauze van een twintig minuten. Behalve dat de familie nogal eens een keer met elkaar overhoop ligt, over van alles en nog wat, hebben ze ook nog een dochter,(25 jaar) die ook nog eens een kinderwens heeft en dat door een K.I. wil laten doen met behulp van een vriendin die ze nog maar nauwelijks kent.

Dat valt dan ook niet in goede aarde bij de rest van de familie, zeker als uitkomt dat het alleen maar om het geld van de familie te doen is.

Het is een klucht waar veel in valt te lachen, en wat een kinderwens al niet teweeg kan brengen??

Al nieuwsgierig, kom dan kijken bij een van de voorstellingen, Er zijn nog kaartjes voor;

 Zaterdagavond  19 maart om 20.00 uur en Zondagmiddag om 14.00 uur.   Beide voorstellingen zijn in de nieuwe M.F.A. "De Rosmolen" te Beneden Leeuwen.  Graag tot ziens.