donderdag 22 december 2016

Ttv Trumelo Kampioen

Ttv Trumelo slaat dubbelslag en eindigt het tafeltennis jaar op fraaie wijze!
Met het binnenhalen van twee kampioenschappen heeft "Ttv Trumelo" een unieke prestatie geleverd.

Het Trumelo 1e N.T.T.B. klasse. Op de slotdag van de competitie werd in een spannende directe confrontatie tegen de enig overgebleven concurrent met 6-4 gewonnen.

Aangezien Trumelo als koploper met 2 punten voorsprong aan de wedstrijd begon was dit ruimschoots voldoende voor de zo felbegeerde titel. Volgend jaar promoveert het team naar de 1klasse van de afdeling Gelderland.

Het Trumelo 1 M.W.T.B. team speelt in de 1e klasse van de Maas en Waalse bond  en prolongeerde knap het kampioenschap . Tegen het altijd lastige Winssen moesten nog 3 punten behaald worden om het kampioenschap definitief binnen te halen. Het werd 5-5 en de rest is geschiedenis het bleef nog lang onrustig die avond…

Volgend jaar wacht de uitdaging om voor 3 op een rij te gaan.
Voor een relatief kleine tafeltennisvereniging als Ttv Trumelo mag dit gerust prestaties van formaat genoemd worden! Verder heeft Trumelo ook een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen waardoor het jaar in alle opzichten op een mooie manier wordt afgesloten.

En ondanks dat er fanatiek en op een competitieve manier gestreden is voor deze resultaten, is Trumelo vooral een vereniging die het sportieve graag combineert met een flinke dosis gezelligheid. De zogenaamde derde helft is dan ook minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker dan welk sportief resultaat dan ook.

In de sportkantine worden na afloop eventuele nederlagen en teleurstellingen dan ook  eenvoudig geanalyseerd en gerelativeerd.

Bent u opzoek naar een leuke gezellige en sportieve hobby en wekt tafeltennis uw interesse?

Kom dan gerust eens een kijkje nemen of geheel vrijblijvend mee een balletje slaan, op donderdagavond in d`n Hoender.

 Leeftijd speelt in deze sport geen enkele rol.
Locatie en adres:

D`n Hoender Dreumel