maandag 2 februari 2015

Verdienstelijke Dreumelnaar 2015

Tijdens de pronkzitting voor de Dreumelse senioren van Zondagmiddag 25 januari is Mientje van Beers gehuldigd als, "Verdienstelijke Dreumelnaar 2015"

Daarvoor werd zij door Prins Ron d`n Urste                      
van het Schutlakenrijk uitvoerig in het zonnetje gezet.

Mientje kreeg ook uit handen van Prins Ron d`n Urste een prachtig boeket bloemen, maar ook de bijbehorende oorkonde voor haar grote verdiensten voor het vele mooie vrijwilligers werk dat zij hier vooral in Dreumel verricht.

Ze doet al heel veel jaren vrijwilligerswerk, zoals kerkbalans -het koper poetsen in de kerk (wel 3 x per jaar), waar overigs ook nog met het rondje Dreumel op "Tremele" een aflevering aan is gewijd.

Voor datzelfde "Tremele" verzameld ze ook bidprentjes. Maar ze is ook nog druk als vrijwilligster voor het zwembad de "Zeven-Morgen". Ook was ze lid van de damesgroep onder de naam "Omarettes" die vooral optraden in o.a. senioren tehuizen en met veel succes.

Is lid van de K V O. en bezoekt regelmatig zieken en hulpbehoevende mensen. En als ze iemand voor een klusje nodig hebben dan is Mientje al snel gevonden.

Daarom is Mientje in 2015 verkozen als "Verdienstelijke Dreumelnaar", Mientje zei nog dat er wel meer mensen in Dreumel in aanmerking zouden kunnen komen voor deze "titel", maar was wel trots dat zij dit jaar deze eretitel in ontvangst heeft mogen nemen.

Ze werd nog op het podium uitgebreid gefeliciteerd, na al die felicitatie van (klein)kinderen verliet zij onder luid applaus en onder de klanken van de buutmars het podium om met vrienden en kennissen verder de pronkzitting te vieren.
Tekst gedeeltelijk van c.v schutlaken.
Van alle Dreumelse mensen heel hartelijk gefeliciteerd met je mooie verdienstelijk werk. Bedankt.