zaterdag 20 september 2014

Hobbybeurs Dreumel

Als je een mooie hobby hebt hoef je je nooit te vervelen, want je steekt dan automatisch heel veel vrij-tijd in je hobby.

Je hobby kan uit veelerlij dingen bestaan, waar als je een beetje geluk hebt nog iets uit kunt leren, denk maar aan muziek,(fanfaren) of computeren.

Er zijn heel veel mensen met verschillende hobby`s, de uitdaging van een hobby is dat je het steeds uitdagender maakt, mooier of ingewikkelder.

Ook kan je een hobby zelf.
aanleren,maar je kan er ook wel les in krijgen. want er zijn hobby`s die echt niet gemakkelijk zijn, en dat hoef echt niet de computer te zijn,

Ook zijn er veel mensen met dezelfde hobby en dan kan er ook weleens een ruilbeurs uit ontstaan.


Zo was er hier in Dreumel in het M.F.A. D`n Hoender op 13- en 14 september ook een hobbybeurs.

georganiseerd, met wel 35 kramen, met van elk wat wils, er was  veel variatie van handwerk, tot schilderen.

en van (vracht)wagenbouw tot digitale fotografie,

Ondanks de vele buiten activiteiten werd de Dreumelse hobbybeurs heel goed bezocht en er waren veel bezoekers, en ook geintreseerd in de vele hobby`s,

er kwamen dan ook vele vragen af op de hobbyisten. Het was goed georganiseerd en gezellig, en met het optreden van Fred Hommersom op de Zondagmorgen,

en de verschillende koren s`middags waaronder het "Seniorenkoor" en "Vivente" die de bezoekers graag mee lieten zingen. Ook was er een gezellige koffiehoek ingericht, zodat er niemand iets te kort hoefde te komen.

Beide dagen werden uitstekend bezocht waarvoor grote dank aan Henny Verbruggen,(organisator) die vele positieve reactie in ontvangst mocht nemen, en de hobbybeurs dus voor herhaling vatbaar is.

Ook grote dank aan alle
vrijwilligers en standhouders,die zich voor deze beurs hebben ingezet.  Bedankt. Het kan ook hier in Dreumel.