maandag 9 juli 2012

Laatste Super de Boer gesloten


Zaterdag 7 juli 2012 werd dan de laatste Super de Boer van Nederland gesloten? Even na 13.00 u ging het slot er definitief op. en kwam er een einde aan een kleine halve eeuw slagerij, en supermarkt, aan de Dorpstraat.

Waar zovele plezierig hebben gewinkeld,
Voor de Fam. Reuser is er nu een einde aan de Dorpstraat, maar gaan in een splinternieuwe Jumbo op het nieuwe dorpshart "Ekershof" gewoon verder.

Er werd  aan de Dorpstraat een periode afgesloten die begon een halve eeuw al geleden, met de slagerij van Opa Hent Reuser. Maar het was Harry de ondernemende zoon die de eerste supermarkt in Dreumel opende, met verschillende ketens waarvan Richard de laatste jaren (14) over Super de Boer de scepter zwaaide.

Kort na 13.00 u sloot de Super de Boer, nadat de laatste klant (Cor Remmits) door de kassa was, en nog een mooie mand met huisartikelen kreeg aangeboden van Richard.

Ook waren er lovende afscheidswoorden van de zijde van vertegenwoordigers van de S d Boer, en van de nieuwe mensen van de Jumbo.
!3.17 u draaide Harry Reuser definitief de sleutel emotioneel om. en ging de Supermarkt voor de laatste keer op slot.
Inmiddels waren ook de feestband "Noot-Zat" gearriveerd en liepen ze gezamenlijk met het voltallige personeel naar de nieuwe Jumbo, voorop gegaan in een "Tuc-Tuc"  door Harry en Riet Reuser

Ook hier was aan belangstelling geen gebrek,.alhoewel de nieuwe Jumbo pas Woensdag om 08.30 u opengaat.

Ik was er al binnen geweest en het ziet er allemaal fantastisch uit Personeel en directie van de nieuwe Jumbo heel veel succes gewenst.
Hier wat foto`s van de verschillende dagen en locaties.