dinsdag 11 februari 2014

Verdienstelijke Dreumelaars

Tijdens de pronkzitting van carnavalsvereniging "`t Schutlaken" van 9 feb. 2014, zijn Willy en Wientje van Oorsouw uitgeroepen tot de verdienstelijkste Dreumelaars.

Een commissie van wijze mensen heeft het echtpaar Willy en Wientje v Oorsouw gekozen uit de vele voordrachten waar uit te kiezen was.

Maar zij zijn met meerderheid gekozen, ook omdat het uniek is dat een echtpaar zo`n grote verdiensten hebben geleverd aan de Dreumelse gemeenschap.
Wientje helpt waar ze maar kan, en is veel in zorgcentrum "Barbara" te vinden waar ze helpt bij de open eettafel en koffie schenken voor de bewoners en evt. bezoekers.
Maar ze is ook een zeer gewaardeerde hulp op de afdeling "de Wending" =  een afdeling voor beschermd wonen.

En Willy rijd o.a. op de buurtbus en doet ook nog "tafeltje dek je", en is verdienstelijk lid van het Nederlandse Rode Kruis.

Zij werden daarvoor door "Prins Paul van het Schutlakenrijk"
uitvoerig in het zonnetje gezet, Wientje kreeg het prachtige boeket bloemen, en Willy nam de bijbehorende oorkonde in ontvangst.

Ook nam Willy de gelegenheid te baat, om iedereen te bedanken.

Maar merkte daar gelijk bij op dat er wel tientallen Dreumelaren die "prijs" verdiend zouden hebben voor de inzet voor het dorp Dreumel.

Omdat er iedere dag veel en goed werk wordt verricht hier in Dreumel door de vele vrijwilligers, waarvoor hij luid applaus in ontvangst mocht nemen.
Onder de klanken van de buutmars werden zij weer naar hun plaatsen begeleid
en konden zij de felicitaties van de vele aanwezigen in ontvangst nemen.
  Willy en Wientje.  Proficiat 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten